HAI SĂ VORBIM! 0760 111 784
Cos
lei0.00
Cos
lei0.00
Termeni si conditii

Termeni si conditii

 1. Termeni generali
  SEMINTE DEMETRA este denumirea comerciala a AGRO DEMETRA MITRA CONSULTING SRL, persoana juridica cu sediul in jud.Buzau, sat Strezeni, nr X, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J10/218/2018 , avand CUI RO38943663, numita in continuare Seminte Demetra. Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.seminte-demetra.ro, AGRO DEMETRA MITRA CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

  Drepturi de autor

  Continutul site-ului www.seminte-demetra.ro este proprietatea AGRO DEMETRA MITRA CONSULTING SRL.

  SEMINTE DEMETRA garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.seminte-demetra.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SEMINTE DEMETRA fara acordul prealabil scris al acesteia.

  Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SEMINTE DEMETRA, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

  Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

  Sesizari

  In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@seminte-demetra.ro. SEMINTE DEMETRA va raspunde sesizarii in maxim 4 zile lucratoare.

  Securitatea datelor personale

  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SEMINTE DEMETRA exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

  Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa SEMINTE DEMETRA.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SEMINTE DEMETRA cu o cerere scrisa, datata si semnata. SEMINTE DEMETRA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

  SEMINTE DEMETRA nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

  Politica de confidentialitate

  Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

  Garantia produselor

  SEMINTE DEMETRA garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

  Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

  In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

  Plata si livrarea produselor

  Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

  Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SEMINTE DEMETRA. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 48 ore din momentul receptionarii comenzii. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Plata produselor comandate prin SEMINTE DEMETRA se poate face astfel: in numerar la livrare, online prin card bancar sau prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

  Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SEMINTE DEMETRA.

  Returnarea produselor achizitionate la distanta

  Datorita faptului ca SEMINTE DEMETRA se ocupa exclusiv de comercializarea legumelor nu oferim drept de retur din momentul in care ati acceptat comanda.

   

  Conciliere

  In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de SEMINTE DEMETRA, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@seminte-demetra.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

  Alti Termeni

  Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SEMINTE DEMETRA pentru utilizarea acestui site.

  SEMINTE DEMETRA verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

  In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare